Något är det...

Blev en lugn dag för båda hästarna idag, Scatman fick komma ut i skogen en stund på morgonen sen ut i hagen, Wendy fick tömköras väldigt försikitgt och lätt.

Märkte igår när jag red att hon va väldigt stel i högerbak, och nästan ingen framåtbjudning så "lekte" mest runt på henne för att hon ska få upp glädjen igen med ridningen. Hon hoppade ett litet kryss ifrån båda varven. I högervarv landade hon i högergalopp så fick hon galoppera tills hon saknade av emot kortsidan. Bytte varv in i vänster och skulle travhoppa och se om man kunde få henne att vilja landa i vänstergalopp och fortsätta några steg, men det gick verkligen inte, hon landade i högergalopp.

Tömkörde henne idag för att få se henne ifrån marken, och man såg direkt att hon tar ett kortare steg med högerbak, ser ut som hela högersidan "dras" ihop i båda varven.. Högervarv är hon mycket bättre i, men fortfarande ser man en liten stelhet. Så imorgon kommer en kiropraktor ut och ska gå igenom hela hästen så jag hoppas verkligen hon kan hitta något så vi kan hjälpa lillatjejen på traven.

I vintras så hade hon gjort någit i hagen, hon kom in och var jätte svullen i högerbak och efter det började hennes "dumheter" mer och mer. Så det kan ju vara att hon gjort något som hon fortfarande känner av och som verkligen stör henne. Så återkommer om det imorgon om vad hon sagt om Wendy!




Vill bara tillägga att det är inte dåligt att ha en kock på jobbet så man får hemlagad lunch varje dag!


/ J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0