Klart...

Pratat med wieger igen.. Den 2 Januari börjar jag nere hos wieger!
Åhh kan knappt vänta. Vill att tiden ska flyga fram och bara försvinna så det kan bli Januari.
Jag känner verkligen på mig att det här kommer bli roligt, även om det kommer bli jobbigt och svårt så ska jag ta mig igenom och klara allt. Vill ha beridarexamen, vill jobba som beridare och framför allt.. Vilken lycka att kunna jobba med sin hoppy!

Kommer med mera uppdateringar så fort jag vet mera eller något annat spännande kommer upp! Ska försöka joba utan att spralla sönder. GLÄDJE :D



Mitt, Scatmans och Camelitos nya hem dom kommande åren

(Bilden är lånad ifrån Wieger de boers hemsida http://www.dressur-deboer.de/gal/gal_0910.htm )

Tysk beridare?

Nu har lillkillen varit borta i 3 veckor. Känns lite konstigt nu, för det känns som jag inte ens haft honom hemma i Sverige.. Men det går bra för honom där ner wieger värkar nöjd och vi fick absolut inte sälja honom. Som wigere sa " He has the walk,trot and the cantar it could be a dressage horse".

Hade träning i helgen för honom med Scatman. Han har verkligen aldrig varit så fin som han är nu. Fick många många komplemanger ifrån wieger att Scatman är i perfekt balans,musklad och bra energi.
Han har fått börja trampa nu! Duktiga häst. Han förstod inte riktigt vad som menas när han gick med tt spö bredvid och slog på lindorna, men sen när han kom på vad som menades började både fram o bakben att trampa!

Pratade med wieger i söndagskväll.. Nu är det bestämt. 3 månaders praktik nere i Tyskland hos honom, börjar i januari. Sen ska jag gå som elev hos honom för att ta beridarexamen! Så kommer stanna i 3-4 i Tyskland. Scatman & Carmelito kommer självklart få vara hos mig då. Lämnar ingen av mina hästar, det som är skönt är att Carmelito redan är där nere. Så vi behöver bara köra ner Scatman.. Åhh vad jag längtar!!!

/ J

RSS 2.0