wieger kurs


Wieger de Boer kurs


Wieger de Boer kurs


Grattis Lovisa Och Vävslas gyllene Qvicken

Grattis Lovisa och kvicken som nu har tagit sig till SM i ponnygalopp på Täby galopp 13 september.. Jag kommer och hejar..
Jenny.

Meetings i Strängnäs

Bosse på gripens ryttarförenings meeting Sista råden av Bengt på framridningen inför Msv starten.

Efter en lång längtan och väntan var det nu dax att ge sig iväg till Strängnäs och gripens ryttarförenings dressyr meeting.
resan gick bra men Scatman blev lite stressad av trafiken, när vi kom fram hade Bengt o Bosse redan kommit med Aaron och även Angelica o Michaela med Pjotter, vi hade tur att vi hamnade i samma stall. 
det var säkert 40 grader varmt och lite till när vi for runt med allt som skulle packas ur, hästarna skulle instaleras och även vi.
Jag och Scatman skulle starta La:3 på kvällen. Så vi förberedde Scatman och red fram på utebanan. den ritten slutade med katastrofala poäng, vilket sänkte mitt självförtroende totalt. Men det visade sig att inte bara jag hade så dåligt, domaren var nog inte så populär efter den tävlingen..

La:4 på lördagen slutade med 61% och jag var supernöjd med Scatman, fick hjälp och råd av Bengt på framridningen vilket kändes bra. till Msv:B2 fick jag också hjälp av Bengt på framridningen vilket jag verkligen behövde ( alltid bra när någon säger vad man gör för fel och vad man gör rätt ) Bengt skulle hosta på läktaren under min ritt om jag red för långsamt kom vi överens om , så jag la min 8 meters volt i hörnet förberedde mig på bytet på diagonalen och visst hostade Bengt  precis när jag red förbi honom , men jag blev nog lite" rädd "och började nästan skratta så jag och Scatman la bytet lite tidigt , och mycket riktigt visst red jag för långsamt så i nästa byte red jag i friskare galopp och se där ett perfekt byte, ( ska nog ha med Bengt på alla mina starter). Tack Bengt !!  Men jag red ihop 61 % i Msv B:2

Det här va en kanontrevlig helg..
Jenny



meetings




Det har varit så himla mycket på sistonde att jag knappt hunnit varit inne och skrivit något.
Äntligen nu är det meetings i helgen på Gripens Ryttarförening,  har längtat sen vi anmälde oss, ska bli så himla roligt att få åka ner ditt sen är det ett stort plus för det trevliga sällskapet som kommer ner som också ska tävla! :)
I helgen blir det 4 starter för mig och Scatman det blir 2 st Lätt:a3, 1 lätt a:4 och 1 medelsvår B:2 . Riktigt taggad..
Jag har varit lite nervös att jag inte skulle hinna få igång honom till helgen för han hade sin sommarvila i början av Juni, men vi hann!
Scatman är super fin just nu kanske lite väl fin, (?) för jag får så höga krav på oss när han går så här bra istället för att njuta av att allt fungerar utan att man behöver pressa honom.
Men helgen ska bara gå ut på att ha kul tillsammans efter allt vi gått igenom med hältor,operation och annat skit så är jag bara glad att han håller och blir finare och finare hela tiden, det betyder mest för mig.....Att jag har honom kvar!!!

Nu ska jag fortsätta packa det sista innan imorgon.!! Önska oss lycka till!


RSS 2.0