Sista solen innan hösten

Satt precis och läste tidningen från den 31 Augusti, där det står " Innan hösten: sista soldagarna". Tycker det varit fint väder senaste veckan, och hoppas verkligen att det håller i sig. Pratade här om dagen med Milla om att vi är påväg mot vintern och kallar tider igen. Det känns som att snön och dom kalla temperaturena precis va här.. Finns knappt någon sommar i Sverige längre. Juli är den som man verkligen kan kalla sommar! Men sen? Regn och kallt, eller molnigt och kallt. Sen vinter och svinkallt ! och snö!. Nja, det är roligt med snö första veckorna, sen kan våren komma helt perfekt!

Sitter och tittar lite på en Digitalkamera. Hittade en Casio Z-550 som jag kanske ska köpa. Söt rosa liten sak. Har ingen camera så kan ju aldrig ta bilder så missar man massor av roliga tillfällen man skulle vilja ha kort på..

Nästa helg är det dax för Wieger igen. Passar utmärkt just nu då jag o scatman är i en liten formsvacka just nu. Ingen stor men lite skillda åsikter på vad som är rätt och fel, vart man ska ha huvudet och att man ska trava i takt och balans inte som Scatman vill, som en ponny med huvudet högt och man ska springa jätte fort! Ja, han tycker han är jätte fin. Som i Måndags, jag och Milla lekte lite med Scatman, det fanns faktiskt lite bommar på utebanan aom vi galopperade över och gjorde som en lite studs. Jätte roligt enlig Scatman! Sen hoppade vi ett lite kryss som enligt hästen va minst 140. Man måste ta i så man kommer över och inte slår i. Ska lägga ut lite filmer ikväll när vi leker lite och lite ifrån Madsträningen. Ska förska jobba lite igen.. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0