Ny häst, igen.

Va och provred Carmelito i Onsdags uppe i Mantorp, skulle först tittat på en 3 åring med det är för ung då jag vill träna och tävla. Så provade Carmelito när vi ändå va där. Vilken fin häst! Inte så utbildad i dressyr men har placeringar i 1.30 i hoppning. Så är lika bra i båda grenarna. Vilket är jätte roligt då jag är lite hoppsugen då och då så är roligt att kunna variera lite.
Carmelito ger en rolig ridkänsla, lite små saker för sig men absolut inga dumma saker. Pressade honom rätt så hårt för att se om det fanns något konstigt i hans beetende, men nej. Han drog bak öronen en halv sekund sen åkte dom fram igen.
En riktigt smart häst, lär sig fort och 100 % arbetsvillig. Ska bli så roligt att få hem honom på Onsdag om han går igenom oh så. Så då har jag 2 undebara killar!
Scatman och Carmelito är faktiskt läskigt lika varandra. Samma färg, samma teckning och humöret är desamma.
ÅHH LÄNGTAR!!!!!


Scatman ska leka hopphäst nu på söndag. Ja, han sa hoppa lite gymnastikhoppning för AC i Gustavsberg. Det tycker han är roligt! Gäller att hålla i sig, det är som att extra turbon kommer igång när det finns hinder framme!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0